StarGate Galaxy

Az ország első számú StarGate FRPG oldala!

Share | 

Gyűrűk és folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Anducar

Hozzászólások száma: 21

TémanyitásTéma: Gyűrűk és folyosók   Pént. Feb. 03, 2012 6:53 pm
A hajót behálózó folyosó rendszer, illetve a hajó főbb részei közelében elhelyezett transzporterek.
Vissza az elejére Go down
Anducar

Hozzászólások száma: 21

TémanyitásTéma: Re: Gyűrűk és folyosók   Szer. Feb. 08, 2012 7:17 pm
//Előzmény: Anducar Flottája > Zászlóshajó > Központi hangár//

A folyósokra érve csökkentettem a sebességemből.
~ Miért is sietek én? ~ Tettem fel magamban hirtelen a kérdést… ~ Meggondolatlanság volna jelét mutatni a félelmeimnek. A félelmeimnek, hogy a hajó, amelyekre eddig annyi időt és erőforrást áldoztam ócskavassá válik néhány ostoba tudósom miatt, akik nem képesek az Anubisztól szerzett ős technológiával fokozni a pajzserősséget! De ez nem történhet meg! Régen is sikerült a kisebb méretű hajóknál, ennél is sikerülni fog! ~
Erősítettem meg magamban a hitet közben a lassított tempómmal is elértem a transzortot. Intettem a testőrömnek, aki aktiválta a gyűrűket. Majd még az elött belépett a körbe, hogy elkezdődött volna a transzportálás.Pár pillanattal késöbb a hajó egy másik szegletében találtam magam a gyűrű segítségével.
~ Noha, egy idő után roppant unalmasak ezek a transzportálgatások, de még mindig kellemesebb, mint kilométereket föl és alá kószálni a bázison és a hajón… ~ Gondoltam, miközben a gyűrűk a helyükre értek és elindultam egyenesen a pajzsgenerátor irányítótermébe.

Felszerelés:
- 2db Goa'uld adattároló kristály
- Shi'kra penge

//Folytatás: Anducar Flottája > Zászlóshajó > Pajzsgenerátor//
Vissza az elejére Go down

Gyűrűk és folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Azok a gyűrük már megint nem jók!
» Katonai folyosók