StarGate Galaxy

Az ország első számú StarGate FRPG oldala!

Share | 

M4X-6P9

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Paul Davis
Kalandmester

Hozzászólások száma: 57

TémanyitásTéma: Re: M4X-6P9    Szer. Feb. 15, 2012 11:15 pm
A falu:
Miközben beszélgettetek egy közeledő ugrót vélhettek felfedezni ami másodperceken belül le is szállt a már a földön parkoló másik mellé. Egy csapat szállt ki belőle, majd hamarosan követte őket a százados és az alhadnagy is Sheppard alezredes társaságában.
-Én sokkal inkább Todd-ra gondoltam százados, le merném fogadni, hogy az ő keze valamilyen formában benne van a dologban. Annak idején volt lehetősége közelebbről megismerkedni a szérummal, de igaza lehet, Michaelt sem zárhatjuk ki.
Mondta az alezredes a két felszedett utasának, miközben elhagyták az ugrót.
-Áááá hadnagy hallom remek munkát végzett itt a faluban és még McKay-t sem ette meg a lidércekkel.
Mondta olyan hangosan, hogy azt az ércelődést elszenvedő személy is jól hallhassa.
Majd Dr. Backett vágott közbe.
-Alezredes örülök, hogy jöttek.
Mondta, majd lélegzetvételnyi szünet után folytatta.
-A jó hír, hogy bár, bizonyos mellékhatások mellett működik a szérumuk, az úgy tűnik még elég friss fejlesztés. Amit a helyiek elmondtak a korábban ide érkezett idegenről valamint a vett szövet mintákat tesztelve úgy tűnik nem túl régen juthattak el idáig.
Fejezte be a doktor.
A falu ezen kívül teljesen nyugodt volt, az orvosi csapat tette a dolgát, a katonák is.
Kis idő elteltével az alezredes ismét felszólalt.
-Azt hiszem itt az ideje, hogy induljunk. Maguknak elég kemény napjuk volt, gondolom harapnának is valamit.
Mondta, miközben lassan elindult az ugró felé, amellyel érkezett.
Vissza az elejére Go down
Adam Broderick

Hozzászólások száma: 14

TémanyitásTéma: Re: M4X-6P9    Pént. Feb. 17, 2012 8:40 pm
- Todd? Csak néhány jelentést sikerült átfutnom, mielőtt megérkeztem volna ide. Nem a börtönös haverja az? - kérdeztem vissza, mivel a jelentések kicsit ködösek voltak.
Leginkább csak a lidérc taktika és a Pegazus-béli események kiismerése miatt olvastam, így Todd neve is csak felületesen maradt meg, és csak egy-két jelentésben szerepelt, amit összevállogattam.
- A Hoffan-vírus - folytattam.
- A lehetőségek aggasztanak igazán, Uram...hogy ha tökéletesítették a vírust, akkor a Lidércek lehetőségei is kitágulnak. "Embereket" szórhatnak szét a világokban, arra várva, hogy mikor tűnik fel a zsákmányuk. Persze, valószínűleg csak túl reagálom az esetet. Az utóbbi időben rászoktam erre.
Miközben az alezredes és Dr. Beckett a fejleményekről társalogtak, felmértem a helyzetet. A falu nem tűnt túl romosnak, idejében érkezett a segítség, és Forlani alhadnagy jól helyt állt az adott helyzetben.
- Szép munka volt, Forlani alhadnagy - biccentettem a nő felé.
~ Mi a jó abban, hogy "bizonyos mellékhatások mellett működik a szérum"?~- tűnödtem el a doki egyik mondatát.
Az nekünk inkább rossz, de mindegy.
- Kellemes üdvözlés volt itt. Remélem, azért nem minden nap ilyen mókás - jegyeztem meg, az Ugró felé haladva.
Az érzés nem hagyott nyugodni, hogy lesz ez még rosszabb is....

Felszerelés:
* FN P90(2 tár)
* Beretta M9(3 tár)
* Taktikai mellény
* 1 repeszgránát
* 1 villanógránát
* taktikai kés
* táska
* víz(egy kulacs)
* energiaszelet
* távcső
* éjjellátó készülék
* PMR+headset
* GDO

Captain(Capt) O3
Holly Forlani

Hozzászólások száma: 19

TémanyitásTéma: Re: M4X-6P9    Kedd. Feb. 28, 2012 5:11 pm
Kicsit elpirultam, mikor az alezredes és a százados is megdicsért, de jól esett, és mi tagadás, meg is érdemeltem. De az önajnározástól gyorsan elvonta a figyelmemet a százados megjegyzése a Hoffan-vírusról. Mikor ide kerültem Atlantiszra, az első utam a gyengélkedőbe vezetett, ahol nagy örömmel fogadtak, és megengedte, hogy én is vizsgálgassam ezt a csodát. Járványügyesként hogy mertek kihagyni? Senki sem nézte meg az életrajzomat, mielőtt ide kerültem?
A mérgemet elnyomtam magamban, inkább én is hozzáfűztem Broderick mondandójához:
- Én is gondoltam erre, százados. -
- Doktor úr, majd én is megnézhetem az eredményeket? - kérdeztem, és valószínűleg a szemem is csillogott az izgatottságtól - úgy ahogy ismerem a vírust, és szívesen tanulnék újat.
Még jó, hogy a nyálam nem folyik.
Csalódottan vettem tudomásul, hogy az alezredes hazafelé indul, és sajnos nem mondhatok nemet. Azt viszont elhatároztam, hogy megértetem Beckettel, hogy én nem csak katona, vagy csak szanitéc vagyok, hanem végzett sebész és járványügyis.

Felszerelés:
Orvosi táska (lázmérő, infúzió, altatók, érzéstelenítők, általános gyógyszerek, víztisztító tabletták, kötszerek, orvosi penge, kézi lélegeztető és újraélesztő készülék - aljára kötve egy összecsukható hordágy)
Taktikai mellény+ a Beretta hangtompítója
adóvevő
0.5 l víz
P90 + 2 tár
Beretta 92FS+ 1 tár (4x19)
övén Black Bear Classic, csizmájában Puma Tec Wurfmesser dobókés
1 db füstgránát
Paul Davis
Kalandmester

Hozzászólások száma: 57

TémanyitásTéma: Re: M4X-6P9    Pént. Márc. 02, 2012 1:08 pm
-Pontosan ezek azok a problémák amik most engem is leginkább aggasztanak, és hogy ki kell találnunk valami új ellenőrzést amivel ki tudjuk szűrni az ellenséget.
-Kemény munka lesz...
Fejezte be az alezredes.
Majd beülve a pilóta ülésbe az ugró hátsó rámpája becsukódott, és az ugró felemelkedett.
-Nyugodjon meg százados, csak minden harmadik néha minden második napunk valami hasonló...
Mondta mosolyogva, közben gyorsan beütötte Atlantisz címét az ugró tárcsázójába.
-Százados küldje át a kódot...
Mondta miközben az ugró közeledett a kapuhoz.
-Természetesen doktornő, bármikor szívesen látjuk a gyengélkedőn és mindig jól jön a segítség.
Válaszolt közben Backett az alhadnagy kérdésére.
Adam Broderick

Hozzászólások száma: 14

TémanyitásTéma: Re: M4X-6P9    Pént. Márc. 02, 2012 7:00 pm
//Folytatás:Atlantisz - Főterem\\

Az alezredes egyetértett egyre növekvő paranoiás gondolataimmal, amin egy pillanatra meglepődtem, azonban a szokásos pókerarcot hagytam elterülni az arcomon. Na igen, hogy ha paranoiáról van szó, akkor az élmezőnyben járok.
~ Kezdjük először is Lanton-nal. Ő kidöglött, aztán már meg sem engedték, hogy utána járjak, mi is van vele. Aztán egy ideig volt két csaj a CsK-10-ben, akiket elvileg figyelnem kellett volna, aztán az egész ügy elült. Aztán volt egy-két küldetés, most meg se Jonas, se Bombay nincs elérhető közelségben. Mi a jó büdös franc folyik a Csillagkapu Program keretein belül?~
Tűnödtem úgy szokásosan magamban, miközben már az Ugrókban csücsültünk szépen, katonás sorrendben. Menet közben figyeltem, hogy mit csinál az alezredes, legalább valamit sikerüljön ellesnem az Ugrók használatából is, hát ha még egyszer szükségem lesz a tudásra, hisz a mai világban aztán már igazán nem tudhatom, hogy mit fog hozni a jövő.
- Csak egyszer nehogy itt maradjak egy kis időre... - merengtem félhangosan, a Kapu felé közeledve.
Nemsokára az alezredes tárcsázott, én meg előre küldtem a kódot, mert valahogy nem voltam pajzsra-felkenődös hangulatomban a mai napon.
- Kód átküldve...
Jegyeztem meg szintúgy mellékesen, miközben a gépfegyver markolatán dobolgattam unaloműzésképpen.

Felszerelés:
* FN P90(2 tár)
* Beretta M9(3 tár)
* Taktikai mellény
* 1 repeszgránát
* 1 villanógránát
* taktikai kés
* táska
* víz(egy kulacs)
* energiaszelet
* távcső
* éjjellátó készülék
* PMR+headset
* GDO

Captain(Capt) O3
Holly Forlani

Hozzászólások száma: 19

TémanyitásTéma: Re: M4X-6P9    Pént. Márc. 16, 2012 7:14 pm
Kényelmesen elhelyezkedtem az ugróban, nem ez volt az első utazásom, egyáltalán nem izgultam, bár szárazföldi egységként mindig is kicsit idegenkedve tekintek az ilyen repülő csodákra. Most viszont hagytam, hogy az adrenalin löketet követő fáradtság szétáramoljon bennem. A rám szíjazott táskámat végre levehettem, a hátam nem kis megkönnyebbülésére.
A biztonsággal tényleg nincs minden rendben, és vérvizsgálatot sem lehet mindenkit kiszűrni. Talán át kéne alakítani az őséletdetektort.
- Doktor, csak ne bánja meg a meghívást - mosolyodtam el - a végén úgy fog kidobni a gyengélkedőből.

Felszerelés:
Orvosi táska (lázmérő, infúzió, altatók, érzéstelenítők, általános gyógyszerek, víztisztító tabletták, kötszerek, orvosi penge, kézi lélegeztető és újraélesztő készülék - aljára kötve egy összecsukható hordágy)
Taktikai mellény+ a Beretta hangtompítója
adóvevő
0.5 l víz
P90 + 2 tár
Beretta 92FS+ 1 tár (4x19)
övén Black Bear Classic, csizmájában Puma Tec Wurfmesser dobókés
1 db füstgránát

M4X-6P9

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2